やっぱり日本食文化、特にお寿司は強いですね。タヒチでも愛されています。

寿司竹 Sushi Take
APPETIZERS 前菜
Seaweed Salad - 海草サラダ 1’000.- Cfp
Wakame, sesame, citrus juice, sesame oil and chili
わかめ、ゴマ、レモン果汁、ごま油
Seaweed Salad with choice of Tuna, Salmon or Shrimp 1’700.- Cfp
海草サラダ(マグロ 又は サーモン 又は 海老)
Miso Soup - 味噌汁 1’800.- Cfp
Wakame and Tofu / とうふ、わかめ
Edamame - 枝豆 900.- Cfp
Whole green soy bean pods
Salmon miso yaki - 鮭味噌焼き
Grilled salmon marinated on miso sauce. 2'600.- Cfp
New Style Sashimi - サーモンの刺身(ポン酢とアロマ油で) 2'400.- Cfp
Freshly salmon sliced, ponzu, aromatic oil.
Tuna Tataki - マグロのたたき 2'400.- Cfp
Seared Tuna fillet, crushed peppercorn, shiso sauce.
御食事Oshokuji
ENTREES メイン
Yaki Udon - 焼きうどん(牛肉 又は 鶏肉) 3'200.- Cfp
Japanese style pan fried noodles with beef or chicken.
Yasai Tempura - 野菜の天ぷら 2'200.- Cfp
Deep fried light battered vegetables.
Ebi Tempura - エビの天ぷら 3'000.- Cfp
Deep fried light battered shrimp and vegetables.
Soft shell Crab Tempura - ソフトシェルクラブ天ぷら 3'500.- Cfp
Fried battered soft crab with battered vegetables.
MEAL PLAN includes: one appetizer,
one entree or special sushi roll
one selection of nigiri, sashimi or gunkan
御刺身 Osashimi / Sashimi
Osusume Sashimi - お薦め 刺身 4'500.- Cfp
Chef’s Finest Sashimi Selection – 3 pieces of 8 kinds
Take Sashimi - 竹・刺身 4’000.- Cfp
Five kinds of Superior fillet of Raw Fish - 3 pieces of 5 kinds
御寿司Osushi / Sushi
Sushi Royal - 寿司ロイヤル 4'000.- Cfp
Chef’s Finest Sushi Selection – 8 pieces
Sushi Crown - 寿司クラウン 3'500.- Cfp
Chef’s Assorted Sushi Selection – 6 pieces
Hana Chirashi Sushi - 「花」ちらし寿司 3'500.- Cfp
A Deluxe Spread of Sashimi served over Sushi Rice
Maguro Zuke Don - マグロ漬け丼 3'500.- Cfp
Tuna Marinated in our Special Soya Sauce served over Sushi Rice
すしの盛り合わせ
Sushi Take Combo
9’600.-Cfp
こちら→ボラボラ本島東側のモツに位置するスターウッド・グループ最高級ブランドのセントレジス